Hoorexpert ontzorgt!

Verhuur complete sets

Wanneer er een evenement, vergadering of presentatie eenmalig plaatsvindt, kan het handig zijn om verschillende apparatuur te huren om de toegankelijkheid te verbeteren. Bijvoorbeeld van openbare gebouwen. AUDIOropa biedt verschillende systemen in sets aan om te kunnen huren.

Naast evenementen of presentaties kunt u natuurlijk ook denken aan rondleidingen of aanpassingen binnen het klaslokaal. Ook deze aanpassingen kan AUDIOropa verzorgen. Hieronder ziet u 4 van onze speciaal samengestelde sets.


Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Ringleiding in koffer

Ringleiding in koffer

De ringluskoffer bevat een volledig mobiel ringlussysteem voor het gebruik in ruimtes tot een oppervlakte van 140 vierkante meter. Het systeem is eenvoudig te bedienen en in een handomdraai klaar voor gebruik.

Prijs per dag: €100,- ex. BTW

Huur nu

Xepton tourguide (10)

Met dit systeem geeft u eenvoudig een rondleiding of presentatie, waarbij alle deelnemers u moeiteloos kunnen verstaan. Deze set bestaat uit: Een zender met microfoon, 10 kinbeugel ontvangers, een laadstation en een opbergkoffer.

Prijs per dag: €150,- ex. BTW

Huur nu

Frontrow set

Voor moeiteloos spreken en verstaan op scholen en colleges, is het Juno product van Frontrow het ideale systeem voor elk klas lokaal. Met het Juno soundfield systeem zijn diverse doelen te bereiken, die de leerkracht ontlast en de schoolprestaties sterk verbeterd. Het is namelijk een stemversterker.

Prijs per dag: €125,- ex. BTW

Huur nu
Frontrow set

Xepton tourguide (20)

Met dit systeem geeft u eenvoudig een rondleiding of presentatie, waarbij alle deelnemers u moeiteloos kunnen verstaan. Deze set bestaat uit: Een zender met microfoon, 20 pocket-receivers, een laadstation en een opbergkoffer.

Prijs per dag: €200,- ex. BTW

Huur nu

Veelgestelde Vragen

U betaalt alleen voor de dagen dat u het artikel daadwerkelijk in huis heeft. De dagen van ontvangst en retour rekenen we dus niet mee. Minimaal betaalt u 1 dag huur.
Het weekend geldt als 1 dag, dus er worden maximaal 6 dagen per week in rekening gebracht.

Wij verzenden onze artikelen met DHL. Bij ontvangst van het artikel, krijgt u een retourlabel meegezonden, zodat u na gebruik deze zo af kunt geven bij een DHL punt.

Gebruikersschade valt onder ons risico. Bij onoordeelkundig gebruik, worden de reparatie kosten aan u doorbelast.

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voorafgaand aan de verzending, dient er een borgsom van 100 euro te worden betaald. U ontvangt hiervoor een e-mail met betaalspecificaties.

Op het moment dat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u een factuur op basis van de werkelijk gehuurde dagen. De borgsom wordt hierop in mindering gebracht.

Wij kunnen u telefonisch (0345-63 23 93) ondersteunen op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Neem contact op voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek

Contact
adviesgesprek - Audioropa