Behoort tot de groep: Stemversterker - Logo Hoorexpert

Verhuur complete sets

Wanneer er een evenement, vergadering of presentatie eenmalig plaatsvindt, kan het handig zijn om verschillende apparatuur te huren. AUDIOropa biedt verschillende systemen in sets aan om te kunnen huren.

Naast evenementen of presentaties kunt u natuurlijk ook denken aan rondleidingen of aanpassingen binnen het klaslokaal. Ook deze aanpassingen kan AUDIOropa verzorgen. Hieronder ziet u 4 van onze speciaal samengestelde sets.


Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Of bel direct 0345 63 23 93

Ringleiding in koffer

Ringleiding in koffer

De ringluskoffer bevat een volledig mobiel ringlussysteem voor het gebruik in ruimtes tot een oppervlakte van 140 vierkante meter. Het systeem is eenvoudig te bedienen en in een handomdraai klaar voor gebruik.

Prijs per dag: €100,- ex. BTW

Huur nu

Xepton tourguide (10)

Met dit systeem geeft u eenvoudig een rondleiding of presentatie, waarbij alle deelnemers u moeiteloos kunnen verstaan. Deze set bestaat uit: Een zender met microfoon, 10 kinbeugel ontvangers, een laadstation en een opbergkoffer.

Prijs per dag: €150,- ex. BTW

Huur nu

Frontrow set

Voor moeiteloos spreken en verstaan op scholen en colleges, is het Juno product van Frontrow het ideale systeem voor elk klas lokaal. Met het Juno soundfield systeem zijn diverse doelen te bereiken, die de leerkracht ontlast en de schoolprestaties sterk verbeterd.

Prijs per dag: €125,- ex. BTW

Huur nu
Frontrow set

Xepton tourguide (20)

Met dit systeem geeft u eenvoudig een rondleiding of presentatie, waarbij alle deelnemers u moeiteloos kunnen verstaan. Deze set bestaat uit: Een zender met microfoon, 20 pocket-receivers, een laadstation en een opbergkoffer.

Prijs per dag: €200,- ex. BTW

Huur nu
Neem contact op met AUDIOropa

Contact