Ringleiding Versterker

Bent u op zoek naar een ringleidingversterker, met een hoge kwaliteit, die te gebruiken is in diverse openbare gebouwen? Audioropa is een echte specialist als het aan komt op toegankelijkheid en de mogelijkheden die daarbij horen.Lees verder
ringleiding - Audioropa

Toegankelijkheid openbare gebouwen met een ringleidingversterker

De ringleiding systemen en diensten zijn kwalitatief hoogwaardig en specifiek toegespitst op mensen met een hoorbeperking. Audioropa richt zich op bedrijven en instellingen om de “toegankelijkheid van gebouwen” te optimaliseren.

Naast de advisering aan bijvoorbeeld kerken, theaters, crematoria, hotels, banken, gemeentehuizen, scholen en andere openbare gebouwen, verzorgen wij ook de volledige installatie van ringleiding systemen.

Gratis adviesgesprek
of bel direct 0345 - 63 23 93
toegankelijkheid - Audioropa

Voordelen Ringleiding versterker

ringleidingversterker - Audioropa
  • U kunt vrij bewegen in de omgeving met een ringleiding en toch alles goed horen.
  • Er kunnen meerdere personen tegelijk gebruik maken van de ringleiding.
  • Volume van apparaten kunt u regelen via de versterker.
  • Geschikt voor meerdere soorten gebouwen.
  • U kunt het geluid van het gebruikte apparaat horen zonder dat anderen hiervan last ondervinden.
  • De aanwezigheid van een ringleiding in uw gebouw zal zorgen voor extra publiek.

Neem contact op voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek

Gratis Adviesgesprek

Referentie projecten

ringleidingversterker - Audioropa

Landal Greenparks - Bungalow voor slechthorende

De bungalow voor slechthorenden is dé vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking en vindt u op Landal Rabbit Hill.

Meer informatie
Ringleidingversterker - Audioropa

Pleinbioscoop

PLEINBIOSCOOP is het grootste openlucht bioscoop evenement van Europa en wordt jaarlijks gehouden op het Museumpark te Rotterdam.

Meer informatie
Neem contact op met AUDIOropa
Contact

Op Welke locatie leggen wij ringleidingen met ringleidingversterker aan?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek
ringleidingversterker - Audioropa

Ringleiding kabel en ringleidingversterker

Wilt u graag een ringleiding kopen? Wij kunnen voor u de ringleiding aanleggen. Het is een hoorhulpmiddel waarmee u extra ondersteuning krijgt bij het luisteren naar één specifieke geluidsbron. Het bestaat uit een versterker en een kabel. Deze kabel (ook wel 'inductielus' of 'dovenlus' genoemd) wordt zo aangelegd dat deze niet te zien is. Bijvoorbeeld langs de plint, in de vloer, in de muur of zelfs in het plafond van de ruimte waarin de leiding geplaatst wordt.

Waarom een ringleiding?

Met het aanleggen van een ringleiding verbetert u de toegankelijkheid van uw gebouw. Een ringleiding stelt slechthorenden die uw gebouw bezoeken in staat om de activiteiten beter te volgen. Wanneer er bijvoorbeeld een spreker aanwezig is, is het voor slechthorenden lastig deze persoon te verstaan door de hinder van achtergrondgeluiden.

Een ringleiding in combinatie met een gehoortoestel op de T-stand versterkt alleen het geluid van de spreker en daarmee niet de achtergrondgeluiden. Daarnaast kunt u door middel van een ringleiding ook slechthorende bezoekers die de stap naar een persoonlijk hoorhulpmiddel nog niet hebben gezet tot hulp zijn. Zij kunnen namelijk met behulp van een speciale, draagbare ringleiding (kinbeugel) toch gebruik maken van de ringleiding.

Ook is het mogelijk om een ringleiding thuis aan te schaffen. In een thuissituatie zou het aanleggen van een ringleiding kunnen helpen bij het beter hoorbaar maken van bijvoorbeeld de televisie of HiFi-systeem. Er worden dan meerdere apparaten op de inductielus aangesloten, zodat deze via de ringleiding allemaal te ontvangen zijn op het gehoorapparaat via een magnetisch veld. Deze ontstaat binnen de lus. U kunt op deze manier ook televisie kijken zonder dat het geluid van de televisie aanstaat, om overlast bij huisgenoten te voorkomen.

Verschillende ruimten

Hoe groter de ruimte, hoe groter de ringleiding die aangelegd dient te worden. In een kleine ruimte volstaat een ringleiding van enkele meters al. Wanneer er echter een ringleiding aangelegd dient te worden in een grote vergaderruimte of een zaal, dan zal de ringleiding groter moeten zijn. Zo hebben wij versterkers geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot 50 m2, de LA-240 ringleidingversterker. Deze kunt u koppelen aan uw gehoorapparaat. De meeste zijn namelijk voorzien van een ingebouwde luisterspoel (ringleidingstand), deze activeert u door uw hoortoestel op de T of MT stand te zetten. U koppelt de tv of hifi installatie aan de ringleiding. Zo is het audiosignaal op uw gehoorapparaat te beluisteren. Daarnaast is de LA240 ringleiding versterker voorzien van vele andere opties zoals een uitschakelaar, toonregeling, volumeregeling, galvanisch aansluiting, digitale (optische) aansluiting, microfoon ingang, Daarbij heeft hij een ingebouwde voeding. U ontvangt de LA240 ringleiding versterker compleet met aansluitsnoeren, ringleidingsnoer en bevestigingsclips.

Audioropa biedt verschillende soorten ringleidingen aan. Onze versterker is geschikt voor verschillende soorten ruimten, zowel voor thuisgebruik als gebruik in openbare ruimten. Wij kijken met u mee naar de ruimte, adviseren u over de beste materialen en leggen vervolgens de ringleiding aan.

Gratis adviesgesprek
of bel direct 0345 - 63 23 93
ringleidingversterker - Audioropa

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek
ringleidingversterker - Audioropa