Ringleiding Versterker

Bent u op zoek naar een ringleidingversterker, met een hoge kwaliteit, die te gebruiken is in diverse openbare gebouwen? Audioropa is een echte specialist als het aan komt op toegankelijkheid en de mogelijkheden die daarbij horen.Lees verder
ringleiding - Audioropa

Toegankelijkheid openbare gebouwen

De ringleiding systemen en diensten zijn kwalitatief hoogwaardig en specifiek toegespitst op mensen met een hoorbeperking. Audioropa richt zich op bedrijven en instellingen om de “toegankelijkheid van gebouwen” te optimaliseren.

Naast de advisering aan bijvoorbeeld kerken, theaters, crematoria, hotels, banken, gemeentehuizen, scholen en andere openbare gebouwen, verzorgen wij ook de volledige installatie van ringleiding systemen.

Gratis adviesgesprek
of bel direct 0345 - 63 23 93
toegankelijkheid - Audioropa

Voordelen Ringleiding versterker

Voordelen - Audioropa
  • U kunt vrij bewegen in de omgeving met een ringleiding en toch alles goed horen.
  • Er kunnen meerdere personen tegelijk gebruik maken van de ringleiding.
  • Volume van apparaten kunt u regelen via de versterker.
  • Geschikt voor meerdere soorten gebouwen.
  • U kunt het geluid van het gebruikte apparaat horen zonder dat anderen hiervan last ondervinden.
  • De aanwezigheid van een ringleiding in uw gebouw zal zorgen voor extra publiek.

Neem contact op voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek

Gratis Adviesgesprek

Referentie projecten

landal-greenparks - Audioropa

Landal Greenparks - Bungalow voor slechthorende

De bungalow voor slechthorenden is dé vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking en vindt u op Landal Rabbit Hill.

Meer informatie
Pleinbioscoop - Audioropa

Pleinbioscoop

PLEINBIOSCOOP is het grootste openlucht bioscoop evenement van Europa en wordt jaarlijks gehouden op het Museumpark te Rotterdam.

Meer informatie
Neem contact op met AUDIOropa
Contact

Op Welke locatie leggen wij ringleidingen aan?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek
Cta - Audioropa

Waarom een ringleiding?

Met het aanleggen van een ringleiding verbetert u de toegankelijkheid van uw gebouw. Een ringleiding stelt slechthorenden die uw gebouw bezoeken in staat om de activiteiten beter te volgen. Wanneer er bijvoorbeeld een spreker aanwezig is, is het voor slechthorenden lastig deze persoon te verstaan door de hinder van achtergrondgeluiden.

Een ringleiding in combinatie met een gehoortoestel op de T-stand versterkt alleen het geluid van de spreker en daarmee niet de achtergrondgeluiden. Daarnaast kunt u door middel van een ringleiding ook slechthorende bezoekers die de stap naar een persoonlijk hoorhulpmiddel nog niet hebben gezet tot hulp zijn. Zij kunnen namelijk met behulp van een speciale kinbeugel toch gebruik maken van de ringleiding.

In een thuissituatie zou het aanleggen van een ringleiding kunnen helpen bij het beter hoorbaar maken van bijvoorbeeld de televisie of HiFi-systeem. Er worden dan meerdere apparaten op de inductielus aangesloten, zodat deze via de ringleiding allemaal te ontvangen zijn op het gehoorapparaat. U kunt op deze manier ook televisie kijken zonder dat het geluid van de televisie aanstaat, om overlast bij huisgenoten te voorkomen.

Verschillende ruimten

Hoe groter de ruimte, hoe groter de ringleiding die aangelegd dient te worden. In een kleine ruimte volstaat een ringleiding van enkele meters al. Wanneer er echter een ringleiding aangelegd dient te worden in een grote vergaderruimte of een zaal, dan zal de ringleiding groter moeten zijn.

Audioropa biedt verschillende soorten ringleidingen aan, voor verschillende soorten ruimten, zowel voor thuisgebruik als gebruik in openbare ruimten. Wij kijken met u mee naar de ruimte, adviseren u over de beste materialen en leggen vervolgens de ringleiding aan.

Gratis adviesgesprek
of bel direct 0345 - 63 23 93
toegankelijkheid - Audioropa

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek
Cta - Audioropa