Landal Greenparks – Bungalow voor slechthorende

landal

Landal Greenparks – Bungalow voor slechthorende

De bungalow voor slechthorenden is dé vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking en vindt u op Landal Rabbit Hill.
Zo kunt u heerlijk verblijven in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Het park is van alle gemakken voorzien, zoals zwembad, restaurant en ParkShop, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

 

Aanpassingen

De speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen en extra functionele en leuke elementen voor volwassenen en kinderen. Zo is er een ringleiding voor weergave van radio-, dvd- en tv-geluid. De rookmelder is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat alarmering via intense lichtsignalen gebeurt en een trilsignaal onder het matras. Ook het wekken is zo functioneel geregeld. De bungalow voor slechthorenden heeft als extra een WII-spelcomputer, die ook via de ringleiding kan worden aangesloten en waarvan het geluid wordt versterkt. Zo wordt het verblijf bij Landal nòg leuker en toegankelijker! Ook de openbare gebouwen als de balie van de parkreceptie is voorzien van een ringleiding. Hiermee kan men via de T-stand van het gehoorapparaat een gesprek met de receptionist(e) goed volgen.

 

Samenwerking

Landal GreenParks introduceert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) de eerste vakantiewoning die toegankelijker is voor gasten met een gehoorbeperking. Hiermee wordt het veel makkelijker en dus ook leuker om op vakantie te gaan. “Mensen ondervinden op deze manier minder hinder van hun gehoorbeperking. Dàt is waarom het ons te doen is; ook voor gasten met een beperking een prettig verblijf bieden! En wanneer er animo voor is, zullen we het aantal bungalows voor slechthorenden uitbreiden en ook op andere locaties aanbieden”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks. Met dank aan Audioropa.

Ook voor stemversterkers ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u met de passende oplossing!