Werkplekaanpassing Praxis

Hoorexpert is de specialist op het gebied van werkplek aanpassingen. Geen werkplek is hetzelfde en juist dat gegeven maakt het aanpassen van de werkplek zo’n leuke uitdaging. Neem nu de werkplek van Ruud, allround medewerker van de Praxis. Ruud is ernstig slechthorend en werkt op verschillende plekken binnen de Praxis. Medewerkers kunnen elkaar oproepen, maar Ruud kan vanwege zijn gehoorverlies de telefoon niet horen overgaan. Na een gesprek en bezoek op locatie is door ons op een aantal plekken in de winkel een oproepzender geplaatst. Zodra een collega op de knop van de oproepzender drukt, wordt het signaal via een gateway naar Ruuds smartwatch gestuurd en weet Ruud waar zijn aanwezigheid nodig is.

Ruud
‘Ik draag nu een weekje mijn smartwatch en ben er ontzettend blij mee. De trillingen komen duidelijk door, zo kan ik dus op een eenvoudige manier opgeroepen worden. Er is veel geregeld op mijn werkplek, erg bedankt voor alles.’

Op onze website vindt u ook onze andere projecten. Mocht u of uw organisatie zich geprikkeld voelen voor ook zo’n samenwerking om werkplek aanpassingen te doen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Het bericht Werkplekaanpassing Praxis verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *