We verheugen ons allemaal!

 

 


nieuwsbrief zomer editie – juni 2024         

Genieten zonder compromissen

Verheugt u zich ook zo enorm op de zomer? Voor veel mensen gaat het om goed weer of een welverdiende vakantie maar een groot gedeelte kijkt uit naar verschillende evenementen die uitgezonden worden.

Wat dacht u van het voetbal EK, de Tour de France, de Olympische Spelen of het zomer muziekfestival aanbod? Iedere echte supporter, kenner of liefhebber volgt deze evenementen het liefst met het allerbeste beeld en geluid, toch? Om het genot van hoge kwaliteit geluid mogelijk te maken bieden wij diverse TV & Audio-oplossingen.
Neem bijvoorbeeld de nieuwste Sonumaxx set die in aanmerking komt om vergoed te worden door uw zorgverzekeraar. Of heeft u liever het splinternieuwe EarisMAX systeem dat voorzien is van Auracast LE Audio voor sublieme geluidkwaliteit?

Bekijk alles op onze website of neem contact op voor meer informatie.

Voorkomen is beter dan genezen

En naar de mensen die in levende lijve naar de bovengenoemde evenementen gaan, dragen we een belangrijke boodschap uit: bescherm uw gehoor!

Gehoorbescherming is geen overbodige luxe bij alle activiteiten waar geluid schade aan het gehoor toe kan brengen. Lekker een ritje met de motor, naar een concert of sportevenement, werken met machines, er zijn zo veel situaties op te noemen waarbij u risico loopt. Gelukkig kunt u bij Hoorexpert snel en gemakkelijk allerlei soorten gehoorbescherming bestellen.

Dé gateway naar een zorgeloze zomer

Vindt u het een fijn idee om uw slechthorende of dove collega’s of geliefden op afstand bij te kunnen staan? Vooral tijdens de zomer wanneer er zo veel mensen buitenshuis bezig zijn?

Heel binnenkort is de T-connect gateway module van onze wek- en waarschuwingssystemen verkrijgbaar. Dit vernuftige WIFI apparaatje – vervanger van de oude gateway – is een uitbreiding van uw systeem die maakt dat u alle waarschuwingssignalen op één of meerdere smartphones/tablets kunt ontvangen. Waar ter wereld u zich ook bevindt. De T-connect lijkt exact op de 360-graden flitslamp en heeft dan ook dezelfde functies, maar fungeert daar nog naast als gateway en zelfs als WIFI repeater!

Houd de website en socials in de gaten voor de laatste updates en beschikbaarheid.

Een supermooie zomer gewenst!
Tot de volgende keer, vriendelijke groet,

Het Hoorexpert Team

“Ik hoop op zo inclusief mogelijk onderwijs, met de klas als volwaardige afspiegeling van de samenleving. Laten we op school, op werkplekken, overal, elkaars verschillen respecteren en waarderen. Denk niet in beperkingen. Diversiteit is verrijkend.

– Lara, studente aan de HAN –

Het Auracast tijdperk is aangebroken

Mededelingen op het vliegveld op je hoortoestellen ontvangen, een audiotour in het museum, film- of theatervoorstelling volgen, een koptelefoon verbinden met een tv in een openbare ruimte en muziek, film of andere audio met collega’s, familie of vrienden delen? Dit alles en meer kan straks met Auracast. Lees alles over deze nieuwste Bluetooth-technologie, hoe het werkt en waar het al geïmplementeerd wordt op onze speciale Auracast pagina op onze website.


 

Het bericht We verheugen ons allemaal! verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *