Verantwoordelijkheid Hoorexpert in verband met het Coronavirus

Hoorexpert medewerkers verzorgen de installaties bij onze klanten aan huis of komen bij audiciens door heel Nederland en hebben dus veel persoonlijke contacten.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en nemen hierin onze verantwoordelijkheid ter bescherming van onze klanten en medewerkers.
De richtlijnen van het RIVM zullen hierbij het uitgangspunt zijn van waaruit wij handelen.

Citaat RIVM
‘Van het grootste deel van de patiënten in Nederland is de bron bekend. De meeste patiënten zijn in Italië geweest, of hebben contact gehad met een bevestigde patiënt. Van de patiënten waarvan geen bron bekend is of waarvan die nog onderzocht wordt, komt het merendeel uit Brabant of heeft een link met deze provincie. Om na te gaan in hoeverre er sprake is van verspreiding van het virus in de provincie, start het RIVM morgenochtend met een steekproef waarbij getest wordt op het nieuwe coronavirus.

Het RIVM vraagt inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben hun sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden. Werk bijvoorbeeld thuis, ga niet op bezoek bij anderen of naar plekken waar veel mensen samenkomen. Mocht je klachten hebben en toch het huis willen verlaten, probeer dan zo veel mogelijk afstand te houden tot anderen. Hiermee verklein je de kans om onopgemerkt het virus te verspreiden. Bel uw huisarts alleen als uw klachten verergeren.’

Maatregelen Hoorexpert
De maatregelen die wij per direct treffen zijn:
– Onze medewerkers geven geen handen meer.
– Onze medewerkers houden een gepaste afstand van de klant.
– Bij verkoudheidsklachten van onze klanten kan onze medewerker ter plaatse besluiten het bezoek alsnog te annuleren en een nieuwe afspraak in te plannen.
– Na elk bezoek zullen de medewerkers hun handen wassen.
– Bij verkoudheidsklachten van onze buitendienstmedewerkers zullen ze dit direct bij ons melden en eventueel gemaakte bezoekafspraken afzeggen.
– Na telefonisch overleg met veiligheidsregio Brabant zullen wij risico gebieden, zoals op dit moment Noord Brabant, tijdelijk mijden zolang het RIVM adviseert het sociale contact te beperken.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen hierbij een bijdrage te kunnen leveren aan het indammen van dit virus.

Met vriendelijke groet,

Per Gisolf
Algemeen directeur

Het bericht Verantwoordelijkheid Hoorexpert in verband met het Coronavirus verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *