Vacature zelfstandige marketing en communicatie medewerk(st)er

Pas jij bij het leukste bedrijf in de hoorzorg?
• Snel groeiende organisatie
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Persoonlijke ontwikkeling
• Veel vrijheid
• Een prettige en informele werksfeer
• 14 leuke collega’s

Ben jij:
actief, een marketing kenner, creatief, een aanpakker, een team speler, een meedenker en graag betrokken bij verdere ontwikkeling van een mooie organisatie? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, en heb jij aantoonbare ervaring met marketing, sociale media, SEO, SEA, photoshop en indesign? Lees dan even verder!

Jouw rol:
Als Marketing medewerker ben je in staat om zelfstandig en op daadkrachtige wijze diverse marketingactiviteiten te ontwikkelen, te beheren en uit te voeren. Het accent van de werkzaamheden zal liggen op de creatieve vormgeving en inhoud en het op slimme wijze selecteren en inzetten van marketing- en communicatiemiddelen.

Denk aan:
– Social media kanalen bijhouden
– Content schrijven voor de website
– Printmedia kanalen bepalen
– Netwerk organisaties in de branche benaderen
– Ondersteunen van ons sales team
– Onderhouden van product-brochures en teksten
– Marketinguitingen en vormgeving
– Uitwerken van de nieuwsbrief
– Maken van korte informatie of product video’s
– Etc.

In dit proces ben jij volwaardig lid van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren en monitoren van de marketing uitingen en geeft ondersteuning en advies op marketing gebied. Hierbij werk jij samen met collega’ en externe specialistische partijen en vergaar je steeds meer kennis en contacten in de audiologie branche.
Verder pas je perfect bij ons als je leergierig, flexibel, creatief en natuurlijk communicatief vaardig bent.

Wie zijn wij:
Hoorexpert is een vooruitstrevende organisatie op het gebied van hulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Door de inzet van gespecialiseerde medewerkers kan Hoorexpert adequaat inspelen op de toenemende behoefte aan maatschappelijk verantwoorde hoorzorg.
Het bieden van hoorzorg beperkt zich niet alleen tot het aanmeten van hoortoestellen, maar loopt van preventie op gehoorschade tot communicatie en veiligheid voor mensen met een hoorproblemen. Vanuit onze specialisatie bieden wij, veelal in directe samenwerking met alle audiciens en zorgverzekeraars in Nederland, deze extra hoorzorg aan de eindgebruikers

Ook bieden wij diverse hooroplossingen op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea en toeristische attracties. Hoorexpert levert hiervoor diverse passende systemen afgestemd op de vraag.

Ons aanbod:
Een bedrijf met groei ambitie en potentie, een marktconform salaris, werkdagen en -uren in overleg, een informele werksfeer en een enthousiast team van collega’s.
Interesse?
Neem dan snel contact op met Esther Fennema esther@hoorexpert.nl

Het bericht Vacature zelfstandige marketing en communicatie medewerk(st)er verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.