Vacature : Talent planning & commerciële binnendienst!

Werken bij Hoorexpert B.V.

Betekent werken binnen een flexibel en ondernemend bedrijf in een enthousiast team. Hoorexpert B.V. adviseert, levert en installeert diverse hooroplossingen voor doven en slechthorenden in de privé situatie, op werkplekken en in openbare gebouwen. Wij werken daarbij samen met audiciensbedrijven en zorgverzekeraars. Hoorexpert is één van de meest gespecialiseerde bedrijven in Nederland waar het gaat om hoor hulpmiddelen naast het hoortoestel. Voor ons kantoor, gevestigd in Leerdam, zijn wij op zoek naar:


Talent planning & commerciële binnendienst!


Functieomschrijving

Hoorexpert B.V. zoekt:
Een gemotiveerde collega met werkervaring op het gebied van plannen en klantenservice. Kan jij gestructureerd en zelfstandig werken, beheers je de Nederlandse taal? Beschik jij over het vermogen om oudere en slechthorende klanten te woord te staan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!Dit ga je doen:
Als medewerker planning & commerciële binnendienst, houd je je vooral bezig met het plannen van routes voor de buitendienst door heel Nederland. Daarnaast maak en bevestig je afspraken, zowel telefonisch als schriftelijk voor onze klanten.
Hoorexpert is gecontracteerd leverancier bij zorgverzekeraars. In samenwerking met je directe collega, verwerk je ook aanvragen van klanten en audiciens die vergoed worden door de zorgverzekering.Je werkomgeving:
Je gaat werken in teamverband met enthousiaste collega’s binnen een professionele en klantgerichte organisatie, gevestigd in Leerdam.Jouw profiel
Ben jij?
Een energiek persoon met minimaal een MBO-3 diploma en werkervaring. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om klanten zo optimaal mogelijk te helpen en te woord te staan, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!Wat bieden wij jou?

  • Een 24-urige werkweek (3 dagen)
  • Passend salaris en secundaire voorwaarden
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Opties tot eventuele opleidingen en trainingen
  • Werken binnen een enthousiast en gemotiveerd team


Enthousiast?

Solliciteer dan direct, door een brief met CV per post te sturen of te mailen naar: Hoorexpert B.V.
t.a.v. Esther Fennema
Gildenstraat 30
4143 HS Leerdam
Mail: esther@hoorexpert.nl

Het bericht Vacature : Talent planning & commerciële binnendienst! verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *