Sonumaxx 2.4 TV systemen voor slechthorenden

Als u slechthorend bent, kunt u moeite hebben met het verstaan van de televisie of de radio. Hoorexpert biedt daarom de mogelijkheid om dit met speciale TV-Hoorsystemen, sterk te verbeteren. Dit kan met uw hoortoestel op de ringleiding “T” stand, maar ook zonder hoortoestellen. De Sonumaxx 2.4 GHz systemen kunt u aansluiten op het tv-toestel, de radio of andere apparaten zoals een computer. Binnen het systeem kunt u kiezen uit twee verschillende uitvoeringen, de zogenaamde kinbeugel koptelefoon of een hals-ringleiding.

Kinbeugel koptelefoon
De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het kastje dat onderaan de beugel zit, komt onder de kin te hangen. U kunt het vergelijken met een omgedraaide koptelefoon. Bent u in het bezit van hoortoestellen, dienen deze voordat u de koptelefoon in uw oren doet, uit de oren te worden gehaald. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. Op de kinbeugel zit een volumeregelaar, hiermee kan het geluid dat uit de koptelefoon komt, harder of zachter gezet worden en aangepast worden naar wat voor u prettig is.

De Sonumaxx kinbeugel is van alle gemakken voorzien:
Digitale of analoge aansluiting
Aan- en uitschakeling
Schakelen tussen TV geluid of de ingebouwde microfoon
Ruisonderdrukking
Volumeregelaar

Hals-ringleiding

Sonumaxx biedt naast de kinbeugel ook een hals-ringleiding aan, voor de mensen die de hoortoestellen in willen houden tijdens het tv kijken. De lus wordt om de nek gedragen en heeft een draadloze verbinding vanaf de tv naar de hoortoestellen met ringleiding “T” stand. Net als op de kinbeugel zit er ook een volumeregelaar op deze ontvanger. Hiermee zet u het geluid harder of zachter, zonder dat de omgeving daar last van heeft. Op beide ontvangers zit een grote knop waarmee u de verbinding tussen de tv en het hoortoestel tijdelijk verbreekt. Mocht er iemand in de buurt wat willen zeggen, dan drukt u de knop in en wordt de ingebouwde microfoon geactiveerd. Op deze manier hoeft er nooit een gesprek gemist te worden.

De Sonumaxx hals-ringleiding beschikt over de volgende specificaties:

Digitale of analoge aansluiting
Aan- en uitschakeling
Schakelen tussen TV geluid of de ingebouwde microfoon
Ruisonderdrukking
Volumeregelaar

De werking van de tv systemen is in principe hetzelfde, alleen de toepassing van de verschillende sets is anders. Bent u ook toe aan tv kijken op een comfortabele manier zonder dat u uw omgeving daarmee stoort? Kies dan voor de kinbeugel of hals-ringleiding van Sonumaxx!

Het bericht Sonumaxx 2.4 TV systemen voor slechthorenden verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *