Music Vibes de nieuwste draadloze headset

Met de introductie van de Music Vibes draadloze headset, wordt het duidelijk dat producten voor slechthorenden en goedhorenden steeds verder integreren en daarmee algemeen gebruikt kunnen worden. Ook laat deze ontwikkeling zien dat jong en oud uit de voeten kunnen met producten zoals de Music Vibes.

Techniek
De gebruikte techniek bij de Music Vibes is niet nieuw. Overdracht van geluid via beengeleiding wordt al decennia lang gebruikt voor mensen met een hoorprobleem.
De luidspreker van de oortjes bevindt zich net voor het oor en steunt op het kaakgewricht. De trillingen die de geleider veroorzaakt op het bot worden doorgegeven en gaan rechtstreeks de trilharen in het slakkenhuis stimuleren die op hun beurt signalen aan de zenuw doorgeven.

Vanaf 1 juli 2019 is het appverbod op de fiets in gegaan. Je mag vanaf nu dus al geen gebruik meer maken van je mobiele telefoon (én andere elektrische apparaten) op de fiets. De boete bedraagt dan ook 95 euro als je wel belt of appt op de fiets. Muziek luisteren of bellen op de fiets kan nog wel met onze draadloze Music Vibes headset!

Veiliger
De headset zit niet OP of IN je oren, maar ernaast op het hoofd. Het geluid wordt via je schedel direct naar je oren geleidt. Doordat de gehoorgang niet afgesloten is, blijven geluiden van buitenaf zoals een aankomende auto of iemand die praat, goed hoorbaar. Hierdoor kan je genieten van muziek en tegelijk je omgeving horen. Dit is veiliger in het verkeer dan oordopjes en koptelefoons.

De Music Vibes headset is draadloos en eenvoudig te koppelen met je Smartphone via bluetooth. Het is ook mogelijk telefoongesprekken te horen via de hoofdtelefoon. Na het oplaadproces van 1,5u kan de headset 6u lang ononderbroken gebruikt worden. Door de goede pasvorm over de oorschelp en achter de nek, blijft de headset goed zitten tijdens het sporten en kan hij gecombineerd worden met het dragen van bril en/of helm. De headset is buigzaam, onbreekbaar en spatwaterdicht.

SPECIFICATIES
Speaker type: botgeleidings conductie transducer
Frequentie response: 20Hz-20KHz
Gevoeligheid: 100dB ± 3dB
Microfoon: -40dB ± 3dB
Bluetooth versie: v5.0

Wordt geleverd met een USB oplaadkabel en schuim oordopjes.

Het bericht Music Vibes de nieuwste draadloze headset verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *