Limited hearing: Laat zien dat je slechthorend bent

Slechthorend of (plots)doof?

Limited Hearing (Beperkt Horen) is een productlijn waarmee jij in elke situatie aan anderen kunt laten zien dat je niet (goed) hoort. Op alle producten staat het Limited Hearing-symbool: een blauw oor op een gele achtergrond met een rood gestippeld kruis. Dit symbool is internationaal bekend, hiermee wordt een gehoorverlies aangeduid.

Er zijn diverse producten ontworpen waarmee je zichtbaarheid kunt geven aan je gehoorprobleem. Denk aan een speciaal ontworpen bordje voor op je scooter, fiets of scootmobiel, of stickers die je op je laptop of iPad kunt plakken, maar ook speciale badges voor op je kleding. Op de auto kunnen er ook reflecterende stickers worden geplakt, om je medeweggebruikers op de hoogte te stellen van je slechthorendheid of doofheid. Voor de veiligheid in het verkeer of bij pech met de auto, zijn er speciale veiligheidshesjes met het Limited hearing logo erop. De veiligheidshesjes zijn volledig reflecterend, dus ook in het donker ben je goed zichtbaar. Al deze producten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van zichtbaarheid!

Altijd zichtbaar

Met de Limited Hearing producten kan je altijd en overal laten zien dat je niet (goed) hoort. Zo ben je bijvoorbeeld zichtbaar op straat, op reis, op het werk en tijdens het sporten! Iedereen begrijpt het Limited hearing bordje: welke taal je ook spreekt. Het Limited Hearing symbool is internationaal bekend! Dus zorg ervoor dat ook jij altijd en overal zichtbaar bent (World Wide Visible)! De producten van Limited Hearing zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Hoorexpert BV.

Het bericht Limited hearing: Laat zien dat je slechthorend bent verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.