Hoorexpert ontzorgt!

Hoorexpert ontzorgt!
Hoorexpert BV is vooral bekend als leverancier van hoorhulpmiddelen voor mensen met een auditieve beperking en als gecontracteerd zorgverzekeraars leverancier van wek- en waarschuwing, TV en soloapparatuur.

Iets minder bekend is dat Hoorexpert zich ook bezig houd met toegankelijkheid van openbare gebouwen en werkplekaanpassingen voor doven en slechthorenden.
Hoewel hierbij vaak alleen gedacht wordt aan communicatieoplossingen zoals soloapparatuur, een stemversterker of een ringleidingsysteem, wordt vaak signalering van alarmsystemen en ontruimingsinstallaties vergeten.

Hoorexpert gaat echter nog verder!
Niet iedereen staat er altijd bij stil, maar mensen met een hoorprobleem lopen soms nog tegen veel meer beperkingen aan waar geen standaard oplossing voorhanden lijkt te zijn.
Het niet kunnen waarnemen van intercom systemen, brandmeldinstallaties, medische apparatuur, bedrijfsapparatuur, oproepsystemen in zorginstellingen, etc., zijn hier enkele voorbeelden van.

Met alle technische-, product- en markt kennis die Hoorexpert in huis heeft zoeken we samen met alle betrokken partijen naar mogelijkheden om specifieke zorgvragen op te kunnen lossen.

Maatwerk
Vaak krijgen we technisch gezien zeer uiteenlopende en interessante opdrachten, variërend van het leveren van een aangepaste headset met ingebouwde ringleiding, tot en met het aanpassen van volledige wooneenheden voor doven, met intercomsystemen en brandmeldinstallaties aan onze wek- en waarschuwingssysteem.
Hoorexpert beperkt zich niet tot een standaard producten aanbod, maar stelt alles in het werk om maatwerk te leveren, waarbij wij het vinden en zelf ontwikkelen van technische oplossingen zeker niet schuwen.

Projecten
Enkele mooie voorbeelden hiervan zijn volledige installaties binnen Gelderhorst Ede, Koninklijke Kentalis St. Michels-Gestel diverse locaties van ODION, waarbij we de appartementen voorzien van signalering met koppeling aan de brandmeldinstallatie, of een studentenflat voor doven en slechthorenden in Amsterdam waarbij wij zelfs het volledige intercomsysteem geleverd hebben.

Bijzondere zorgvragen
Regelmatig krijgen wij ook vragen vanuit ziekenhuizen of verzorgend personeel om een oplossing te vinden voor individuele zorgvragen.
Zo hebben we op verzoek van enkele eindgebruikers al een oplossing mogen maken aan nierdialyse-apparatuur en andere medische apparatuur. Op verzoek van het UMC te Utrecht hebben we onlangs een koppeling aan beademingsapparatuur gerealiseerd, zodat de dove patiënt gesignaleerd wordt als de apparatuur in storing schiet en weer veilig naar huis mag.

Neem voor meer informatie of bijzondere zorgvragen gerust even contact op met Hoorexpert.

Het bericht Hoorexpert ontzorgt! verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.