Earis: het nieuwste high-end tv-systeem

Als u slechthorend bent, kunt u moeite hebben met het verstaan van de televisie of de radio. Hoorexpert biedt daarom de mogelijkheid om uw gehoor met speciale TV-Hoorsystemen, sterk te verbeteren. Dit kan met uw hoortoestel op de ringleiding “T” stand, maar ook zonder hoortoestellen. De tv-systemen kunt u aansluiten op het tv-toestel, de radio of andere apparaten zoals een computer. Naast de Sonumaxx tv-systemen die worden vergoed door de zorgverzekeraar, komt Hoorexpert nu met een gloednieuw high-end tv-systeem! Het Earis tv-systeem is van alle gemakken voorzien en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, de zogenaamde kinbeugel koptelefoon of een hals-ringleiding.

High-lights binnen het systeem:
• Dynamic Sound HS
• 5 unieke geluidsprofielen
• LED indicatie
• Automatisch verbinden tussen zender en ontvanger
• Gebruiksduur van de accu tot max. 9 uur

Kinbeugel koptelefoon
Het Earis ontwerp van de kinbeugel is zo gemaakt, dat het extra comfortabel is in het dagelijks gebruik. De luidsprekerarmen zijn stevig en de oordopjes zijn gedraaid voor een perfecte aansluiting op de oren. Daarnaast activeren de luidsprekerarmen ook de ontvanger wanneer deze wordt gebruikt, zodat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over het in- of uitschakelen van de ontvanger.

De Earis kinbeugel is van alle gemakken voorzien:
• Balansregelaar
• Volumeregelaar
• Automatische aan- en uitschakeling

Hals-ringleiding
Earis biedt naast de kinbeugel ook een hals-ringleiding aan, voor de mensen die de hoortoestellen in willen houden tijdens het tv kijken. De lus wordt om de nek gedragen en heeft een draadloze verbinding vanaf de tv naar de hoortoestellen met ringleiding “T” stand. Net als op de kinbeugel zit er ook een volumeregelaar op deze ontvanger. Hiermee zet u het geluid harder of zachter, zonder dat de omgeving daar last van heeft. De neklus is bij de ontvanger inbegrepen. Er kunnen ook andere accessoires zoals hoofdtelefoons of oortelefoons worden gebruikt. De ontvanger kan met behulp van de clip op de achterzijde op kleding worden bevestigd. Met een oogje in de ontvanger kan hij worden gedragen aan een draag-koord.

De Earis hals-ringleiding beschikt over de volgende specificaties:
• Balansregelaar
• Volumeregelaar
• Automatische aan- en uitschakeling

De werking van de beide tv-systemen is in principe hetzelfde, alleen de toepassing van de verschillende sets is anders. Bent u ook toe aan tv kijken op een comfortabele manier zonder dat u uw omgeving daarmee stoort? Kies dan voor de kinbeugel of hals-ringleiding van Earis!

Het bericht Earis: het nieuwste high-end tv-systeem verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *