Happy New Year!

Het allerbeste voor 2024! Het jaar is knallend van start gegaan – hopelijk heeft u goede gehoorbescherming gebruikt  – en dat vieren we graag middels dit bericht met u. Hoe heeft u de feestdagen en de jaarwisseling ervaren? Wat zijn uw plannen voor dit jaar? Heeft u goede voornemens? Laat het ons weten via sthoories@hoorexpert.nl.

Opgeruimd is netjes

Wat vindt u van onze nieuwe website? Het is nog niet helemaal af (dit jaar wordt de website inhoudelijk helemaal geupdatet) maar de basis is stukken opgeruimder en het navigeren is makkelijker. Tenminste, dat vinden wij zelf. Wat vindt u?

Samen werken aan goede hoorzorg

Uiteraard verwachten we het beste van de hoorzorgketen maar vergeet niet dat u ook zelf onderdeel bent van die keten. Lees hier hoe u een bijdrage – wellicht in de kader van goede voornemens – kunt leveren aan optimale zorg voor uzelf en voor anderen:

  • Onderhoud alle hoorhulpmiddelen. Goed onderhouden hoortoestellen en andere hooroplossingen werken beter, u voorkomt u onnodige bezoeken aan de audicien en u heeft er langer plezier van. Vervang tijdig batterijen, test alles regelmatig en maak hoortoestellen, oorstukjes, microfoons, rookmelders, sensoren e.d. regelmatig schoon. Onderhoudsartikelen voor hoortoestellen vindt u hier.
  • Hoe beter uw algemene gezondheid, hoe beter uw gehoor! Dus een extra rondje in het park, iets nieuws leren of meedoen aan ‘Dry January’ is helemaal zo gek nog niet.
  • Lees ook de tips van Janneke in haar nieuwste Hoorstyle blog over goede voornemens.

Vergoedingsoverzichten

Hoorexpert heeft wederom voor dit jaar overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars voor het leveren van hulpmiddelen. Hun vergoedingsvoorwaarden voor wek- en waarschuwingssystemen en tv-hoorsystemen hebben wij, zoals ieder jaar, verzameld in handige overzichten. Deze zijn respectievelijk hier en hier te vinden.

Hoorexpert is erbij! Tot ziens daar!

Op 29 januari a.s. zijn wij te vinden op het leveranciersplein van de Optitrade Audiologie Marathon in het Gooiland in Hilversum. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd voor audiciens, ondernemers en belangstellende binnen de audiologiebranche.
Op een heel mooi jaar!

Tot de volgende keer, vriendelijke groet,

Het Hoorexpert Team

Ik wil uw goede instelling bedanken voor de goede service en het leveren van goede producten enkele maanden geleden. 

– Ineke, tevreden Hoorexpert klant –

Het bericht verscheen eerst op Hoorexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *